Home » Ledenadministratie

Ledenadministratie

Onze ledenadministratie wordt gevoerd door Patricia Cornelissen: ledenadministratie@switch87.nl

Voor de ledenadministratie wordt gebruik gemaakt van Sportlink. Sportlink is een automatiseringsorganisatie die voor veel verenigingen en sportbonden de administratie verzorgt. Zij voert de gegevens van onze leden in de database van Sportlink.

Alle aanmeldingen, afmeldingen en veranderingen zoals woonadres, e-mail en telefoonnummer dienen aan onze ledenadministratie te worden doorgegeven. Ook als je je lidmaatschap wil veranderen bijvoorbeeld indien je geen competitie meer wil spelen maar alleen wil trainen, kun je dit via een mailtje doorgeven aan onze ledenadministratie@switch87.nl

Aan- en afmelden kan via het formulier dat kan worden gedownload en vervolgens gemaild naar ledenadministratie@switch87.nl of breng het persoonlijk langs bij Brigitte Rutjes, Zalmstraat 11, 6566 CC, Millingen a/d Rijn. Maar je kunt ook gebruik maken van de digitale aan- en afmeldmogelijkheid direct via de site: ga naar aanmelden of naar afmelden.

De ledenadministrateur informeert de penningmeester over aan– en afmeldingen (middels ondertekende in-/uitschrijfformulieren) ten behoeve van de contributiebetalingen.