Home » Lidmaatschap

Lidmaatschap

Sportvereniging Switch’87 is een sportvereniging waar je op elk niveau gezellig kunt volleyballen en waar senioren badminton kunnen spelen.

Jeugd
Beginnen met volleyballen is mogelijk vanaf de leeftijd van 5 jaar. Bij de allerkleinsten ligt de nadruk op het vangen en gooien van de bal en het bewegen in het veld. Rond je 7e jaar leer je steeds meer technieken aan. Je speelt competitie tegen andere verenigingen in de vorm van maandelijkse toernooien. Zowel jongens als meisjes zijn van harte welkom bij onze vereniging. Heb je nog nooit gevolleybald en wil je eerst kijken of het bij je past, dan kan dat. De eerste 3x kun je gratis meetrainen.
Elke zaterdagochtend traint onze jeugd (5-12 jaar) van 9.15 – 10.15 in sporthal “De Duffelt”.

Ook bij onze aspirantenteams (12 – 18 jaar) is er altijd ruimte voor nieuwe jongens en meiden. Zij spelen hun wedstrijden wekelijks op de zaterdag. Voor meer informatie over de trainingstijden of teams, stuur een mailtje naar tac@switch87.nl.

Senioren
Heb je ooit volleybal gespeeld of lijkt het je leuk om te leren, kom dan een keer tijdens een trainingsavond langs bij Switch. Het schema vind je hier. Je kunt een paar keer gratis meetrainen om te zien of het bevalt. 
In onze dames en heren competitieteams is meestal wel plaats, soms afhankelijk van het niveau. Het is ook mogelijk om met competitieteams mee te trainen zonder zelf aan de competitie mee te doen. Dit gaat natuurlijk in overleg met de trainer en het team. 
Interesse; neem contact op met Brigitte Rutjes (tac@switch87.nl). Het inschrijfformulier kun je hieronder downloaden.

Recreanten
Wil je liever alleen recreatief volleyballen, dan kun je terecht bij een van onze 4 recreantengroepen (dames/heren/gemengd) in Millingen en in Leuth. Een aantal recreanten teams neemt ook deel aan de regionale recreantencompetitie en speelt ongeveer 1x per maand een wedstrijd. Voor meer informatie of vragen kun je een e-mail sturen naar secretaris@switch87.nl. 

Badminton
Behalve volleyballen kun je bij Switch ’87 ook badminton spelen. Op maandagmiddag van 15.30 – 16.30 uur wordt er door een enthousiaste groep dames en heren in Sporthal De Duffelt gebadmintond. 

Contributie
De contributie wordt jaarlijks door de ledenvergadering vastgesteld. Voor aankomend seizoen is er geen verhoging van de contributie. Als je lid wordt, machtig je de vereniging om elk kwartaal de contributie van je rekening af te laten schrijven.

Contributie per kwartaal incl. kledinghuur en competitiebijdrage

Jeugdleden (4 t/m 7 jr)

  €   40,00

Seniorencompetitie

  €   75,00

Recreanten

  €   30,00

Jeugdleden (8 t/m 11 jr)

  €   55,00

Meetrainen senioren

  €   55,00

Badminton

  €   20,00

Jeugdleden (12 t/m 17 jr)

  €   75,00

Recreanten competitie

  €   35,00

Donateur

  €   7,50

      

Bij twee of meer contributie betalende leden uit een gezin en wonend op hetzelfde adres geldt een gezinskorting: 5% bij twee, 10% bij drie en 15% bij vier of meer leden die automatisch aan het eind van het seizoen wordt uitbetaald.

De contributie is verschuldigd voor een heel seizoen (van 1 juli t/m 30 juni) en dient per kwartaal vooruit betaald te worden. Het bedrag zal per kwartaal worden geïnd door een machtiging aan Switch ’87.

Regeling voor inwoners met een laag inkomen
Heeft u een laag inkomen en geen of weinig vermogen? Dan kunt u misschien gebruik maken van de regeling van de gemeente Berg en Dal via de stichting “leergeld De Stuwwal”. Met deze regeling betaalt de gemeente Berg en Dal (een deel van) de kosten voor allerlei activiteiten. Denk hierbij aan zwemlessen, schoolactiviteiten, bibliotheekabonnementen of lidmaatschappen bij verenigingen. Met deze regeling kunt u met een laag inkomen toch mee blijven doen aan maatschappelijke activiteiten. Kijk voor meer informatie over de regeling via www.leergelddestuwwal.nl

Wijzigingen gegevens
Ga je verhuizen, heb je een ander telefoonnummer, e-mailadres of ben je van bank veranderd, geef dit dan door aan onze ledenadministratie: Patricia Cornelissen: ledenadministratie@switch87.nl