Switch ’87 Buitentoernooi op 11 en 12 juni

Na twee toernooiloze jaren gaan we er weer voor. In het weekend van 11 en 12 juni vindt het Switch ’87 Buitentoernooi weer plaats.
Hebben jullie ook weer zo zin een in een top weekend met je vrienden, familie, collega’s of teamgenoten. Sporten, feesten en slapen op één terrein. Schrijf je dan in voor de Millingse volleybalfeesten via www.stamvolleybal.com

Je kunt je inschrijven voor 1 van de volgende competities:

  • Regiocompetitie 6×6 op gras
  • Recreanten 6×6 op gras
  • Competitie 3×3 op gras
  • Competitie 2×2 beach
  • Jeugd: Aspiranten op zaterdag en/of zondag
                CMV-jeugd 4/5/6 alleen op zaterdag

Het is nog redelijk onduidelijk in hoeverre corona nog beperkingen gaat opleveren maar de organisatie is opgestart en er kan worden ingeschreven. Houdt er wel rekening mee dat voor deelname en toegang tot het sportpark en/of feesttent een coronatoegangsbewijs (CTB) noodzakelijk kan zijn.

Online workshops van Rabo ClubSupport

Veel clubs spelen met vergelijkbare uitdagingen. Daarom organiseert Rabo ClubSupport van maandag 18 t/m donderdag 28 maart een aantal online workshops waarin de meest voorkomende thema’s binnen sport- en cultuurverenigingen behandeld worden. Denk bijvoorbeeld aan verduurzaming, vrijwilligersmanagement en sponsorbeleid.

Nieuwe inzichten die je meteen kunt toepassen

Tijdens de online workshops deelt de Rabobank actuele informatie over een thema en doe je allerlei nieuwe inzichten op. Niet alleen via de kennis van de docent, maar ook door andere clubs te ontmoeten en van elkaar te leren. Na je deelname kun je de nieuwe inzichten meteen toepassen bij jouw club.

Programma & data

Data: van maandag 18 tot en met donderdag 28 maart 2024
Tijd: 19.30 uur tot 21:00 uur

De volgende online workshops staan op het programma:

Vrijwilligersmanagement
Ledenbinding
Presteren met communiceren
Jouw club klaar voor de toekomst
Gezonde club: voeding, roken en alcohol
Duurzame accommodatie
Sociale veiligheid op de club
Modern besturen
Geld genereren
Inclusie: Aangepast sporten
Ledenbinding, behoud 12-18-jarigen

Heb je interesse in één of meerdere workshops of wil je meer informatie, ga dan naar de website

Mooie opkomst bij inlooptraining!

Wow, wat een mooie opkomst op deze tweede inlooptraining/vriend(innet)jesdag van dit seizoen. Op verschillende niveaus kwamen er vandaag kinderen mee trainen. Ze deden mee aan allerlei leuke oefeningen, waarbij bovenhands en onderhands werd gespeeld, de opslag werd goed geoefend maar ook samenwerking en plezier stonden centraal. Knap gedaan allemaal, leuk dat jullie er waren! ????

Heb je de inlooptraining gemist maar wil je een keer ervaren of volleybal iets voor jou is? Kom gewoon een keer kijken op de training van zaterdagochtend (9.15u-10.15u) in sporthal De Duffelt. Je bent altijd welkom om vrijblijvend een paar keer mee te doen!

Vrije inlooptraining voor basisschooljeugd

Op zaterdag 3 februari, van 9.15-10.15u, is er weer een inlooptraining van sportvereniging Switch ’87. Ben of heb je een kind in de basisschoolleeftijd (4-12 jaar)? Dan ben je van harte welkom om met onze volleybaljeugd mee trainen. Onze trainers Esra, Yasmin en Jasmina gaan weer voor alle niveaus een leuke en uitdagende training bedenken.

Tijdens de training ontdek je hoe leuk volleybal is. We doen allerlei balspellen en oefenen met gooien, vangen en verschillende volleybaltechnieken. Alles op een speelse manier. Dus kom gezellig en doe mee.

Locatie: sporthal De Duffelt in Millingen aan de Rijn
Aanmelden: is niet nodig, zorg dat je 5 minuten voor de start aanwezig bent.
Kosten: de training is gratis.

Olieballentoernooi voor de jeugd

Zaterdag 30 december was het jaarlijkse Olieballentoernooi. Dit jaar was er voor het eerst ook voor de CMV-jeugd een klein “mini toernooitje” georganiseerd! ’s Ochtends werd er door de teams van niveau 2, 3 en 4 wedstrijdjes tegen elkaar gespeeld, ook een niveau 3 team van Ikaros sloot hierbij aan!
Na een uur lekker gespeeld te hebben sloten al onze kleine dames en heren aan voor een lunch in de kantine, wat een gezelligheid!!
Bedankt aan iedereen die hier een onderdeel van was. Op naar volgend jaar!!

Olieballentoernooi en Vrijwilligersavond

Olieballentoernooi en vrijwilligersavond 30 december 2023

Zaterdag 30 december 2023 is voor de 20e keer het traditionele Olieballentoernooi georganiseerd door STAM. Gevolgd door een winterbuffet en de vrijwilligersavond van Sportvereniging Switch ’87 in Sporthal De Duffelt. Wederom met hoofdsponsor Plus Nico de Witt, veldsponsors: Elektro Service Rob , Bram Vermeulen Timmerbedrijf, Sascha Janssen (Interim) Administratie, Restaurant De Thornsche Molen en buffetsponsor Kees van der Velden Slagerij en Catering.

20 enthousiaste teams hebben meegedaan aan het PLUS Nico de Witt Olieballentoernooi van Switch ’87. Er werden mooie, spannende en gezellige wedstrijden gespeeld. Het publiek genoot zichtbaar! Er werd gestreden om de eer, maar natuurlijk was er ook een beker te winnen! De winnaars zijn: Niveau 1: Switch Dames 1, Niveau 2: In de Mix, Niveau 3: Familie Rutjes, Niveau 4: De Grashappers. Allemaal van harte gefeliciteerd met deze prijs!

Ook deze editie van het Olieballentoernooi zijn er weer mooie baksels aangeleverd door de deelnemende teams. Bijzondere creaties zijn er gemaakt; mooie taarten, cakes en andere lekkernijen met als thema “Vuurwerk”. Door de jury werd de taart van team “Balletjes in de Lucht ‘23” gekozen tot de winnaar.

Op de vrijwilligersavond werden de jubilarissen Loes Onbelet en Arjan Kregting (beide 25 jaar lid) gehuldigd. Arrianne Kersten werd voor 40 jaar lid gehuldigd. De andere twee 40 jarige jubilarissen, Ton en Loes van der Knijff waren verhinderd. De foto’s vinden jullie hier.

KAMPIOENEN!!!

Zondag 10 december waren de laatste wedstrijden van de najaar competitie voor onze CMV-jeugd niveau 2 en 3. Deze zondag waren de wedstrijden bij volleybalvereniging Tweestroom in Gendt. Zowel de N2.1 als N3.1 stonden bovenaan in de poule, met de nr’s 2 vlak daar achter. Het beloofde een spannende ochtend te worden, de teams moesten vol aan de bak. Maar wat zijn ze rustig gebleven en hebben ze goed gevolleybald. Beide teams wisten alle wedstrijden te winnen en zijn KAMPIOEN!!!
Beide teams ontvingen een mooie medaille namens de Nevobo.

Felicitaties aan beide teams.

Uitreiking prijs beste lotenverkopers

De Grote Clubactie zit erop en heeft voor onze vereniging een recordopbrengst van €1.845,60 opgeleverd! Voor het eerst is er ook een Superlot gekocht door Aannemingsbedrijf Spann-Eerden. Met dit geweldige bedrag kunnen wij weer leuke activiteiten organiseren voor de jeugd, zoals het jeugdkamp. Zaterdag 9 december hebben we de beste lotenverkopers in het zonnetje gezet: een medaille voor ieder kind dat 25 loten of meer verkocht en nog een extraatje voor de 3 beste verkopers.

Tevens willen we alle lotenkopers bedanken voor hun bijdrage aan onze vereniging.

Sinterklaas op bezoek bij Switch!

Zaterdag 2 december hadden we onze Pietentraining! De kinderen hadden de mooiste pakjes uit de kast gehaald voor deze gezellige training. Na een leuke pietengym-warming up legden de kinderen een parcours door de hele zaal af. En ineens… stond daar Sinterklaas met 2 Pieten in de zaal. Dat was een leuke verrassing! 
Aan het einde van de training kregen onze harde werkers allemaal een Pietendiploma en natuurlijk wat lekkers.

Voor nog veel meer foto’s van deze leuke training, kijk in onze fotogalerij!

Trekking Grote Clubactie

Onder toeziend oog van de notaris heeft de trekking van de Grote Clubactie plaatsgevonden.

Vanaf woensdag 29 november staat de Grote Clubactie lotchecker live. Laat iedereen die SWITCH 87 heeft gesteund, weten dat zij hun lotnummer(s) kunnen controleren.

Dit jaar was onze CMV-jeugd zeer fanatiek met de verkoop, maar liefst 758 loten zijn er verkocht. Dit betekend het geweldige bedrag van € 1.845,60 voor de vereniging. Voor het eerst is er ook een Superlot gekocht door Aannemingsbedrijf Spann-Eerden. Met dit geweldige bedrag kunnen wij weer leuke activiteiten organiseren voor de jeugd, zoals het jeugdkamp.