Switch ’87 Buitentoernooi op 11 en 12 juni

Na twee toernooiloze jaren gaan we er weer voor. In het weekend van 11 en 12 juni vindt het Switch ’87 Buitentoernooi weer plaats.
Hebben jullie ook weer zo zin een in een top weekend met je vrienden, familie, collega’s of teamgenoten. Sporten, feesten en slapen op één terrein. Schrijf je dan in voor de Millingse volleybalfeesten via www.stamvolleybal.com

Je kunt je inschrijven voor 1 van de volgende competities:

  • Regiocompetitie 6×6 op gras
  • Recreanten 6×6 op gras
  • Competitie 3×3 op gras
  • Competitie 2×2 beach
  • Jeugd: Aspiranten op zaterdag en/of zondag
                CMV-jeugd 4/5/6 alleen op zaterdag

Het is nog redelijk onduidelijk in hoeverre corona nog beperkingen gaat opleveren maar de organisatie is opgestart en er kan worden ingeschreven. Houdt er wel rekening mee dat voor deelname en toegang tot het sportpark en/of feesttent een coronatoegangsbewijs (CTB) noodzakelijk kan zijn.

Schoolvolleybaltoernooi 31 mei op De Hove groot succes

Na maanden van plannen was het vrijdag 31 mei eindelijk zover: het schoolvolleybaltoernooi! Liefst 13 teams hadden zich opgegeven hiervoor. De Op weg, het St. Laurentius en de St. Martinusschool werden hierin goed vertegenwoordigd. Aangezien de velden al klaar stonden voor het buitentoernooi werd het schoolvolleybaltoernooi gehouden op de velden bij sportpark ‘de hove’. Na de tweede ronde werd helaas het weer steeds slechter waardoor na snel schakelen de wedstrijden alsnog uitgespeeld konden worden. Gelukkig stond de feesttent al klaar waardoor we met z’n allen konden schuilen tot de flinke buien voorbij waren. Het mocht overigs de pret niet drukken, wat vonden alle kinderen het leuk om aanwezig te zijn! Al gauw kon de laatste ronde gespeeld worden en na een korte telling kwamen er twee winnaars uit de bus! Onze onderbouw kampioenen T2RK komen van het St. Laurentius en hebben heel hard gewerkt om deze prijs binnen te halen. Ooijgevaar komt van de Op weg en is onze bovenbouw kampioen geworden, na een geweldige middag volleyballen. Ook werd er een extra prijs uitgereikt aan het team met de gekste naam en deze ging naar het Millingse team de 3000 poepies! Wat was dit ontzettend leuk en gezellig! We hebben van iedereen deze middag alleen maar positieve berichten gehad, onze dank hiervoor! Op naar volgend jaar met hopelijk nog meer teams!

De foto’s vind je hier.

Beachtrainingen voor CMV-jeugd van start

De binnentrainingen zitten erop maar gelukkig kunnen we nog gebruik maken van de beachvelden. Net als vorig jaar gaat ook jaar onze CMV-jeugd (6 – 12 jaar) in de maand juni buiten beachvolleyballen. Lekker nog een paar weken buiten op het zand volleyballen.
Op de zaterdagen 8, 15 en 29 juni is er beachtraining van 10 tot 11 uur.

Deze training staat ook open voor kinderen die willen kijken of ze volleyballen leuk vinden of die na het schoolvolleybal enthousiast zijn geworden en lid willen worden. Voor meer informatie, mail naar tac@switch87.nl

Save the date: Jeugdkamp 2024

We gaan dit seizoen weer op jeugdkamp, en wel in het weekend van 6, 7 en 8 september. Noteer deze datum vast in je agenda. 

Het kamp is voor alle jeugdleden van Switch ’87 t/m 18 jaar en we hopen natuurlijk dat jullie allemaal meegaan!

Aan het kamp is een ouderbijdrage verbonden, de hoogte hiervan is dit jaar 45 euro. Meer informatie over de locatie en de invulling van het kamp en hoe je jezelf kunt opgeven volgt later.

Hulp gevraagd!
Voor de ouders en de oudste jeugd die niet meer mee op kamp willen, we kunnen jullie hulp goed gebruiken. Als kampcommisiie zijn we al begonnen met de voorbereidingen maar willen we graag weten wie er mee op kamp willen gaan als begeleiding. Je kunt je opgeven voor het hele kampweekend maar ook als je wilt helpen. Bijvoorbeeld met koken of als je iets wil organiseren of begeleiden, denk aan een sport- of spelactiviteit, knutselen of muziek maken.
Laat het ons weten voor 10 juni 2024 via jeugdswitch87@gmail.com.

Laten we gezamelijk weer een super gezellig en sportief weekend van maken!

De Kampcommissie

 

Beachvolleybal zomer 2024

Het weer wordt droger en zonniger en dus kan er weer gebruik worden gemaakt van de beachvelden op het sportpark. De sleutel kan bij Emmie worden opgehaald, neem vooraf even contact op via de app of stuur een email naar beachvolleybal.switch@gmail.com. 

Aangezien de animo voor een beachcompetitie de afgelopen jaren terug liep, hebben we besloten deze zomer geen beachcompetitie te organiseren. Uiteraard kunnen leden wel onderlinge wedstrijden organiseren. 

Heb je nog wensen, behoeften of ideeën rondom het beachen, wij horen het graag. Zo kunnen we op een leuke, gezellige en sportieve manier van de beachvelden gebruik maken.

We hebben wel een (kleine) indeling gemaakt voor het gebruik van de beachvelden:
Dames: maandagavond
Heren: dinsdagavond
Jeugd: donderdagavond

Indien je op een andere avond of in het weekend gebruik wil maken van de beachvelden, dan graag eerst met Emmie/Bo afstemmen. Dit van wege mogelijke andere reserveringen en uiteraard voor het ophalen van de sleutel. Voor leden is het gebruik van de beachvelden gratis, dus ook leuk om eens te ballen met vrienden en/of familie.

Hopelijk tot op de beachvelden!
Emmie en Bo

Geef je nu op voor het schoolvolleybaltoernooi

Zoals jullie weten zijn wij de 2 weken voor de meivakantie druk bezig geweest met volleybalclinics verzorgen voor het St. Laurentius, ’t Bijenveld, Op weg en de St. Martinusschool. Helaas is gebleken dat niet al onze informatie met ouders/begeleiders gedeeld is. Wij gaan proberen om via deze weg zoveel mogelijk ouders en/of begeleiders te bereiken zodat deze informatie alsnog bij de juiste personen terecht komt!

Na de meivakantie komen wij nog één keer tijdens de gymlessen een volleybalclinic verzorgen voor de groepen 3 t/m 6. De leerlingen hebben allemaal afgelopen week tijdens de clinic een inschrijfformulier meegekregen. De bedoeling is dat leerlingen onderling zelf een team gaan maken van 3 of 4 spelers en zich dan inschrijven. Ieder team dient wel een begeleider te hebben. Het inschrijfformulier mag je tijdens de laatste clinic inleveren of doorsturen naar ons e-mailadres tac@switch87.nl, deadline 17 mei!
Spelregels etc worden tijdens de clinic aangeleerd en wij zullen zorgen dat de ouders/begeleiders deze ook duidelijk op papier krijgen.

Nu het belangrijkste onderdeel, het schoolvolleybaltoernooi! Het toernooi is op vrijdag 31 mei 2024 voorafgaand aan ons buitentoernooi dat in dit weekend plaats vindt op sportpark ‘De Hove’. Het toernooi zal rond 15.45/16.00 gaan starten (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) en zal tot ongeveer 18.30 duren. De teams worden in verschillende poules gezet, hierbij wordt rekening gehouden in welke klas je zit.

Bij dit bericht plaatsen we ook het Inschrijfformulier voor degene die deze niet ontvangen heeft of kwijt is Inschrijfformulier Schoolvolleybaltoernooi.

Schoolvolleybal weer van start

Maandag 15 april is Switch weer begonnen met de scholenclinics voor het schoolvolleybal dit jaar! De eerste clinic was voor de kinderen van het Sint Laurentius uit Kekerdom. Ze vonden de clinic erg leuk!
Op dinsdag en donderdag starten de clinics op de basisscholen in Millingen, Leuth en Ooij. De clinics worden 3 weken lang gegeven, 2 voor en 1 na de meivakantie.
Het schoolvolleybaltoernooi vindt dit jaar plaats op vrijdag 31 mei, voorafgaand aan het buitentoernooi.
  
Mocht je kind n.a.v. de schoolclinics enthousiast zijn over volleyballen, kom dan, in je sportkleding, op zaterdagochtend naar sporthal De Duffelt. Wij trainen wekelijks van 9.15 – 10.15 en vanaf niveau 3 ook op maandagmiddag.  

Trekking Paasloterij 2024

Op maandag 8 april is de trekking verricht van de Paasloterij.

1e prijs: lotnummer 0099
2e prijs: lotnummer 0903
3e prijs: lotnummer 2137
4e prijs: lotnummer 2292
5e prijs: lotnummer 1528
6e prijs: lotnummer 0083
7e prijs: lotnummer 3452
8e prijs: lotnummer 0793

Wij feliciteren alle winnaars van onze loterij. De gewonnen prijzen zijn af te halen bij penningmeester Jordy Sijtsema, Heerbaan 30 in Millingen, e-mail: penningmeester@switch87.nl. 
Wij bedankt alle lotenkopers voor het steunen van onze vereniging en onze leden voor het verkopen van de loten.

Kaartverkoop EK Beachvolleybal gestart

Van 13 t/m 18 augustus 2024 reist de Europese beachvolleybaltop af naar Den Haag, Arnhem & Apeldoorn voor het CEV EK Beachvolleybal 2024.

Ga voor het kopen van de kaarten naar de ticketshop via www.ekbeachvolleybal.nl 

In het Programma EK Beach 2024 vind je de verschillende sessies in de verschillende steden, inclusief de prijzen. Als een sessie oranje is gekleurd, betekent dat dat er minimaal één Nederlands team in actie komt.

Goed om te weten: het exacte speelschema volgt na de loting, die eind juni zal plaatsvinden. 

6 april Super Saturday

We naderen inmiddels het einde van de competitie en dat betekent dat Super Saturday langzaam dichterbij komt! Dit jaar is Super Saturday op zaterdag 6 april. Een dag vol volleybal, gezelligheid en feest!

Op deze zaterdag spelen bijna alle aspiranten- en seniorenteams een thuiswedstrijd, ook de teams die normaal op donderdagavond hun competitiewedstrijden spelen.

Het speelschema deze dag van de wedstrijden:

09.15 uur: CMV-jeugd
11.30 uur: JC1 en JC2
14.30 uur: DS2, DS3, HS2 en HS3
17.00 uur: HS1, DS4 en MA1

Blijf na de wedstrijden nog gezellig hangen in het kantine voor een heerlijk hapje en drankje.

We sluiten de dag af met ’s avonds het eindfeest. Dit jaar zorgt Heren 2 voor de invulling van het avondprogramma.
Vanaf 18.00 gaat het los tijdens de APRÈS-SKI party. De lederhosen, dirndl of skipak mogen weer uit de kast.
Tijdens de avond wordt er nog een pubquiz gehouden en er wordt uiteraard gedanst.

Dus, noteer 6 april in je agenda en sluit je aan voor een dag vol sport, muziek en gezelligheid!