Switch ’87 Buitentoernooi op 11 en 12 juni

Na twee toernooiloze jaren gaan we er weer voor. In het weekend van 11 en 12 juni vindt het Switch ’87 Buitentoernooi weer plaats.
Hebben jullie ook weer zo zin een in een top weekend met je vrienden, familie, collega’s of teamgenoten. Sporten, feesten en slapen op één terrein. Schrijf je dan in voor de Millingse volleybalfeesten via www.stamvolleybal.com

Je kunt je inschrijven voor 1 van de volgende competities:

  • Regiocompetitie 6×6 op gras
  • Recreanten 6×6 op gras
  • Competitie 3×3 op gras
  • Competitie 2×2 beach
  • Jeugd: Aspiranten op zaterdag en/of zondag
                CMV-jeugd 4/5/6 alleen op zaterdag

Het is nog redelijk onduidelijk in hoeverre corona nog beperkingen gaat opleveren maar de organisatie is opgestart en er kan worden ingeschreven. Houdt er wel rekening mee dat voor deelname en toegang tot het sportpark en/of feesttent een coronatoegangsbewijs (CTB) noodzakelijk kan zijn.

Scheidsrechterschema 1e helft competitie

Donderdag 21 september begint voor een aantal teams alweer de competitie. Switch dames 2 en heren 3 starten deze avond om 19.30 met een thuiswedstrijd. Onze scheidsrechtercoördinator John heeft daarom weer het fluitschema voor september t/m december gemaakt.
Het schema kun je hier op de site vinden. Kun je een keer niet fluiten, ruil dan met een andere scheidsrechter en geeft dit door aan John.

Rabo ClubSupport weer van start

De Rabo ClubSupport actie is maandag 4 september weer gestart. Tot en met 26 september kun jij je stem uitbrengen. De opbrengst gebruikt Switch ’87 om activiteiten te organiseren die de jeugd en senioren met elkaar verbindt, zoals het openingstoernooi van zondag 3 september en tijdens Super Saturday op zaterdag 6 april 2024.

Alle leden van Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen stemmen via de RaboApp of via www.rabobank.nl. Elk lid van de Rabobank krijgt 3 stemmen en mag maximaal 1 stem per vereniging of stichting uitbrengen.

Nog geen lid van de Rabobank maar wel een Raborekening? Lid worden kan heel eenvoudig via de RaboApp of via de website. Lid worden is gratis en daarna kun je meteen stemmen.
Steunt u ook onze mooie vereniging? Alle stemmen zijn welkom!

Van zand naar zaal toernooi

Op zondag 3 september organiseert Switch voor alle aspiranten, recreanten en seniorenleden het ‘Van zand naar zaal Toernooi’. Een leuke gezamelijke start van het nieuwe seizoen.
Aanmelden kan nog t/m zaterdag 26 augustus via secretaris@switch87.nl. Geef daarbij aan of je op zand of gras wilt spelen!
Op basis van de aanmeldingen worden mix-teams samengesteld.
Mocht het weer niet meewerken dan wijken we uit naar sporthal De Duffelt.

Wanneer: zondag 3 september 2023
Tijd: 13.00 uur tot 17.00 uur
Waar: Sportpark de Hove, zand (3 velden) of gras (1 veld). 
Wie: alle aspiranten, senioren en recreanten

Testdagen bij Huisman Sport

Graag willen we jullie leden uitnodigen voor onze handbal/volleybal-schoenen testdagen in samenwerking met Mizuno en Asics. 
De testdagen vinden plaatst op  zaterdag 19 en zaterdag 26 augustus van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Deze 2 zaterdagen zal het merk Mizuno aanwezig zijn met de volledige collectie die de leden uitgebreid kunnen aanpassen en testen. Het team van sportpodologen van Huisman Sport Huissen zal daarbij deskundig advies geven over de schoenkeuze. Ook buiten deze 2 zaterdagen kun je natuurlijk bij ons terecht voor de schoenen en onze sportpodologen. Ook dan geldt, bij veel vragen of blessures maak even een afspraak. Vanaf half augustus  zal een groot gedeelte van de schoenencollectie geleverd zijn.

Als je gebruik wilt maken van deze 2 dagen kan dit op afspraak. We zullen dan een 1/2 uur voor je reserveren bij onze sportpodologen. Zodat je van ons altijd de garantie krijgt dat je de juiste schoen koopt. Om je te bedanken voor deze medewerking ontvang je deze 2 dagen 10% korting op je schoenen,kleding en accessoires plus een gratis bidon.

De afspraak kun je inplannen via onze infomail info@huismansport.nl of telefoon 026-3250743 optie 1. 

Neem je oude schoenen mee en de sportsokken waar je zelf mee sport! In de email kun je ook aangeven of je blessures hebt waar we rekening mee moeten houden. Eventuele aanpassingen aan de zolen of het maken van nieuwe zolen kan je een paar dagen later ophalen.

 

Super weekend bij Millingse Volleybalfeesten

We kunnen terugkijken op een fantastisch volleybalweekend. Vrijdagmiddag om 3 uur ging de zon schijnen en het hele weekend is dezon blijven schijnen. Wat een geweldige opkomst hadden we dit jaar. Maar liefst 186 teams schreven zich dit jaar in voor één of twee dagen volleybal.
Dit jaar hadden we zelfs een team uit Zwitserland, wie heeft ze niet gezien. 3 dagen (en nachten???) liepen ze in hun fluoriserende trainingspakken. Ze dachten zich aangemeld te hebben voor een volleybaltoernooi in Millingen (bij Rees) in Duitsland en waren daar uit de trein gestapt. Foutje, dan maar met taxi’s naar Millingen en op zondag op het hoogste schavot staan met een beker.
Ook hadden we een jubilerende vereniging, Time Out ’75 uit Diepenheim, voor de 35e! keer op ons Buitentoernooi. Ze waren niet te missen met hun rode jubileum shirts.

Maar ook goed om alle jeugd te zien dat deelneemt aan ons toernooi. Een aantal verenigingen hadden hun jaarlijks jeugdkamp verbonden aan ons toernooi. Hopelijk zien we de jeugd over een paar jaar weer terug om als senior aan ons toernooi deel te nemen.
Het kampterrein stond dit jaar goed vol met tenten, tentjes en campers. Vrijdagavond had Heyendaal zelfs nog snel een hoekbank geritseld voor in de tent. Zit (of ligt) toch net wat beter dan een campingstoeltje.

Ook de feestavonden, met op vrijdag DJames en op zaterdag Anderkovver, werden weer goed bezocht door. De stemming zat er goed in en er werd volop meegezongen en gedanst.

Graag danken we onze leden die ook dit jaar weer geholpen hebben bij het opbouwen en/of afbreken van de velden, parkeerhulp, wedstrijdtent, ontbijt maken/verkopen, schoonmaken van de velden na afloop etc.

Maar een groot DANKJEWEL voor de leden van de STAM. Zonder hen is er geen toernooi. Het hele jaar zijn ze bezig met het organiseren van het toernooi en voor, tijdens en na het toernooi bijna dag en nacht in touw om er het beste, leukste en gezelligste toernooi van Nederland van te maken.  

De foto’s van het buitentoernooi kun je hier vinden.

Hulp jeugdkamp gezocht!

Van 22 t/m 24 september wordt het jeugdkamp weer gehouden. De Kampcommissie is nog op zoek naar hulp op verschillende gebieden. Je kuntje opgeven voor het hele kampweekend maar ook als je bijvoorbeeld wilt helpen als kookouder, schoonmaker of als je een sport-,spel- of kuntselactiviteit wil organiseren of uitvoerenKun/wil jij op wat voor manier een bijdrage leveren, stuur dan een e-mail naar de leden van de commissie: jeugdswitch87@gmail.com.

Teamindeling senioren en aspiranten voor seizoen 23-24

Hierbij delen we de teamindelingen voor de senioren- en aspirantenteams voor het nieuwe seizoen. Een aantal teams kan nog wel wat extra spelers gebruiken, zoals Dames 4 en onze aspirantenteams. Heb jij interesse om (weer) te gaan volleyballen, neem dan contractop.

Daarnaast is de TAC op dit moment aan het kijken naar potentiële trainers voor komend seizoen. Voor een aantal teams zijn we nog op zoek naar trainers. Mocht jij geïnteresseerd zijn om volgend seizoen (misschien) training te geven en dit nog niet aan ons hebt laten weten, neem dan contract met ons op.

Als je vragen hebt over de indelingen, zijn wij bereikbaar via tac@switch87.nl Aarzel niet om contact met ons te leggen!

Wij wensen iedereen alvast een sportief nieuw seizoen en veel volleybalplezier!

Met vriendelijke groeten,

de TAC

Dames 1 Dames 2 Dames 3 Dames 4
Lara Janssen Emmie van Swelm Evie Mallo Hanneke van Swelm
Merle Hock Bo van Schoonhoven Nikki van der Hoeven Mieke van Swelm
Kirsten Hennink Arrianne Kersten Julia de Waal Josien Spann
Marieke Bach Jolinka Boer Julia Nobbe Marjolein van den Burg
Lotte Brandwijk Marise Boer Kiki Gesthuizen Yanniek Campschreur
Karlijn Brandwijk Ellis Vissers Lara Blom Jolanda Hol
Esra de Keijser Patricia Cornelissen Mijntje Winkels Lieke Seegers
Dirkje de Bruijn Karen Hund Meyke Blom  
Yasmin Janssen Ilja van Dijk (trainen)    
Claire Tschopp      
       
       
Heren 1 Heren 2 Heren 3  
Maarten Blom Paul de Waal Mark Brugman  
Rob de Bruijn Arno van Eldonk Cees Burgers  
Arjan Kregting Jeroen Haan Milan van der Vegte  
Mario Frieling Koen van Haren Cor Boer  
Rick Stunnenberg Ron van de Weerd Henk Jansen  
Jordy Sijtsema Nico van de Wetering Peter Tissen  
Sep de Keijser Tom Erinkveld Bertram Grintjes  
Jochem Bruns Jeroen Rentrop Frits Scholtens  
  Wout Huisman Jelle Leenders  
       
       
Meisjes A1 Meisjes A2 Jongens Mix C1 Jongens Mix C2
Puck Peters Floor Smolders Robin de Kleijn Pim de Kleijn
Demi Blom Mila Kerkman Luuk Heijmink Rosalie Heijmen
Sophie Janssen Lot Seegers Tess Huisman Dieke van Deenen
Mara  Janssen Anne Hendriks Eva Janssen Olivia Jansen
Iris Marques Eva Bach Marith van Mens Myrthe Erinkveld
Froukje van Alst Lotte Buil Nikki Stehouwer Hayley de Haan
Marit Leenders Senna de Haan Lotte Schmidt Loes Pennings
  Britt Pluister Fien Mallo   

Inschrijving buitentoernooi sluit 21 mei!

De inschrijvingen stromen binnen, de teller staat al op 146 teams (stand 5 mei). Maar er kunnen er nog meer bij! Wacht echter niet te lang want 21 mei willen we de inschrijving sluiten. Om je in te schrijven, ga naar www.stamvolleybal.com
Wil je weten wie er al allemaal meedoen? Kijk dan even hieronder.

Nr.Naam teamWoonplaats
1Pajados Dames 1PANNERDEN
2VC Spaarnestad MC3HAARLEM
3VolleybärenbandeKÖLN
4Freibier auf Feld3KÖLN
5LOSSSPANNERDEN
6RC Sorpesee U16SUNDERN
7RC Sorpesee U13SUNDERN
8Swiss Kids TurboBERN
9RC Sorpesee BeachSUNDERN
10Bad Broke BitchesEEFDE
11Die WikingerKOLN
12Blau Weiß NixPINNEBERG
13Mick en zijn MannenNIJMEGEN
14SandzibarELST
15Morgen zijn we beter!KLEVE
16Koos BekerloosZWOLLE
17Vlamtosti’sMILLINGEN AAN DE RIJN
18Lolo Löckchens Lustige LeuteMECHERNICH
19Fifty StevesMECHERNICH
20SIOK Meisjes BBOVEN-LEEUWEN
21Tick….Boom!WINSEN
22Cito Meisjes Niveau 6ZEIST
23Cito Meisjes CZEIST
24De Pizzapuntjes MILLINGEN AAN DE RIJN
25Frontalsuff 69KERPEN
26Donna and the Dynamo’sLEUTH
27Moritz HuwelijksfeestSOLINGEN
28Simokos 1BOVENKARSPEL
29Simokos 2BOVENKARSPEL
30OKV Meisjes 1HARMELEN
31OKV Meisjes 2HARMELEN
32BrandwijkjesLEUTH
33VV Utrecht MA4UTRECHT
34De KoekenpannenKLEVE
35Smashers CMVBAARN
36Smashers MeidenBAARN
37Smashers JongensBAARN
38Smashers Senioren 1BAARN
39Smashers Senioren 2BAARN
40Sixpack Under CoverHATTINGEN
41De KauwkomballenbendeMILLINGEN AAN DE RIJN
42Neptun 1AACHEN
43WormsCASTROP-RAUXEL
44ACE voor de SfeerDOESBURG
45De AciesDOESBURG
46Kendamit MCDOESBURG
47ACE MeidenDOESBURG
48M&M’sMILLINGEN AAN DE RIJN
49SIOK C ToppersBOVEN-LEEUWEN
50Volle(y)krachtLITH
51VV Smash or PassMILLINGEN AAN DE RIJN
52Biljart-Dart Cafe Janssen & JanssenMILLINGEN AAN DE RIJN
53Golden BitterbolNIJMEGEN
54WSAM (Wij Slaan Altijd Mis)MILLINGEN AAN DE RIJN
55TuS AttenhausenLAHNSTEIN
56TV-UckerathHENNEF
57Switch’87 MA1MILLINGEN AAN DE RIJN
58GrasduikersBEMMEL
59Ajax LattenstrammSALZBERGEN
60Ajax HackenstrammSALZBERGEN
61Van dat net af!KLEVE
62Gemini J-AELST
63Gemini J-BELST
64Gemini J-CELST
65Gemini M-A1ELST
66Gemini M-A2ELST
67Gemini M-BELST
68Time Out`75 ADIEPENHEIM
69Time Out`75 BDIEPENHEIM
70Time Out`75 CDIEPENHEIM
71Time Out`75 DDIEPENHEIM
72Time Out`75 EDIEPENHEIM
73Time Out`75 FDIEPENHEIM
74MornincrewOldskoolDIEPENHEIM
75Time Out`75 GDIEPENHEIM
76Time Out`75 HDIEPENHEIM
77Time Out`75 IDIEPENHEIM
78Time Out`75 JDIEPENHEIM
79Time Out`75 KDIEPENHEIM
80Time Out`75 LDIEPENHEIM
81Time Out`75 MDIEPENHEIM
82Kidang MB1BEMMEL
83GlücksbärchisNEUKIRCHEN-VLUYN
84Li La LeoLENT
85Ridders van de Bruine Snor 8.0MILLINGEN AAN DE RIJN
86Kiek is domMILLINGEN AAN DE RIJN
87Mixed UpLEIDSCHENDAM
88Ed Ed en Eddy 1MILLINGEN AAN DE RIJN
89Ed Ed en Eddy 2MILLINGEN AAN DE RIJN
90Livo C1WESTERVOORT
91Familie RutjesMILLINGEN AAN DE RIJN
923 Bier op veld …MILLINGEN AAN DE RIJN
93VoreoRAVENSTEIN
94Team GeweldigPANNERDEN
95De GrashappersMILLINGEN AAN DE RIJN
96De BuitenbeentjesMILLINGEN AAN DE RIJN
97De Drie MusketiersSOEST
98Prikkuh!NIJMEGEN
99GrasshopersSALZBERGEN
100RaupenSALZBERGEN
101SchmetterlingeSALZBERGEN
102Nebo All Stars TeamNIJMEGEN
103PegazusjesNIJMEGEN
104PQV Westland A-mixMAASSLUIS
105PQV Westland C-mixMAASSLUIS
106Lobbyistinnen KölnKÖLN
107Spielerinnen KölnKÖLN
10810 Freunde KölnKÖLN
109Baggerfreunde KölnKÖLN
110Youngsters Köln U12KÖLN
111Youngsters Köln U14KÖLN
112Querschläger Köln 3×3KÖLN
113Bee Gees KölnKÖLN
114SV LöWi Köln 1KÖLN
115SV LöWi Köln 2KÖLN
116Hau Drauf KölnKÖLN
117Querschläger KölnKÖLN
118Duivenvereniging RoekoeMILLINGEN AAN DE RIJN
119De GrasgrietjesMILLINGEN AAN DE RIJN
120De Koude KantMILLINGEN AAN DE RIJN
121VoCASA Code RoséCUIJK
122VoCASA KnacktasticCUIJK
123VoCASA De FruitmandjesCUIJK
124VoCASA YippieCUIJK
125VoCASA Latina’s CUIJK
126VoCASA De Leukste JongensCUIJK
127VoCASA De DwergjesCUIJK
128VoCASA De Paarse SterrenCUIJK
129No LimitsMALDEN
130KweetnieLEUTH
131Aldi is goedkoperMILLINGEN AAN DE RIJN
132Switch’87 MB1LEUTH
133AaansprakelijkheidswaardevaststellingsveranderingenLEUTH
134SambalMILLINGEN AAN DE RIJN
135DssD N8schichtDORMAGEN
136They don’t know that we know they know we knowMILLINGEN AAN DE RIJN
137Drie keer niksHARREVELD
138Cupido Team 1HENGEVELDE
139Cupido Team 2HENGEVELDE
140VC Malden MAMALDEN
141VC Malden MCMALDEN
142TV Stotzheim U18EUSKIRCHEN
143PoggendrieversNIJMEGEN
144Hello Kitty’sNIJMEGEN
145Bambiboys MILLINGEN AAN DE RIJN
146Plinki PlonkieMILLINGEN AAN DE RIJN
147Dynamiek N6GOOR
148Dynamiek MCGOOR
149Dynamiek Dames 1GOOR
150VolleybrosNIJMEGEN
151FC LinksbuitenademMILLINGEN AAN DE RIJN
152Smash or passsLEUTH
153FC KnuddeMILLINGEN AAN DE RIJN
154De Niffo’sLEUTH
155TV Stotzheim 1EUSKIRCHEN
156TV Stotzheim 2EUSKIRCHEN
157TV Stotzheim 3EUSKIRCHEN
158Team ZonnebrilBEMMEL
159Xanthos N4ZETTEN
160Xanthos N6ZETTEN
161Xanthos MCZETTEN
162Xanthos MAZETTEN
163Die Knieschonenden PappnasenKÖLN
164VM1OM (Volleybal met 1 oude man)NIJMEGEN
165Pritsch Perfect IKLEVE
166Realschule BimmenUTRECHT
167Balletjes 22MILLINGEN AAN DE RIJN
168Balletjes 23MILLINGEN AAN DE RIJN