Home » Lidmaatschap » Contributies

Contributie

Scroll horizontaal in het schema hieronder voor het complete overzicht

Contributie per kwartaal incl. kledinghuur, competitiebijdrage en – indien van toepassing – tweemaal trainen per week

Jeugdleden (4 t/m 7 jr)

  €   40,00

Senioren competitie

  €   75,00

Recreanten

  €   30,00

Jeugdleden (8 t/m 11 jr)

  €   55,00

Meetrainen senioren

  €   55,00

Badminton

  €   20,00

Jeugdleden (12 t/m 17 jr)

  €   75,00

Recreanten competitie

  €   35,–

Donateur

  €   7,50

      
 

De contributie is verschuldigd voor een heel seizoen (van 1 juli t/m 30 juni) en dient per kwartaal vooruit betaald te worden. Het bedrag zal per kwartaal worden geïnd door een machtiging aan Switch ’87.

Gezinskorting

Bij meerdere leden (dus geen donateurs) in één gezin die op eenzelfde adres zijn ingeschreven is een gezinskorting van toepassing van 5% bij 2 (betalende) gezinsleden, 10% bij 3 (betalende) gezinsleden en 15% bij 4 of meer (betalende) gezinsleden. De korting wordt berekend over de totaal door het gezin betaalde contributie en wordt uitbetaald aan het einde van het seizoen.  

Stichting Leergeld de Stuwwal-regeling voor inwoners met een laag inkomen
Heeft u een laag inkomen en geen of weinig vermogen? Dan kunt u misschien gebruik maken van deze regeling van de gemeente Berg en Dal. Met deze regeling betaalt de gemeente Berg en Dal (een deel van) de kosten voor allerlei activiteiten. Denk hierbij aan zwemlessen, schoolactiviteiten, bibliotheekabonnementen of lidmaatschappen bij verenigingen. Met hulp van de Stichting Leergeld Stuwwal-regeling kunt u met een laag inkomen toch mee blijven doen aan maatschappelijke activiteiten. Per 1 juli 2019 is de regeling wat aangepast, vanaf die datum krijgt u van onze penningmeester een factuur die u vervolgens kunt aanleveren bij de gemeente die zorg draagt voor de betaling.