Home » PR & Sponsoring

Switch ’87 heeft een actief PR- en Sponsorbeleid. De PR-commissie is verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie zoals het up-to-date houden van de Website, Facebook en Instagram. Zij verzorgt persberichten, brengt regelmatig een digitale nieuwsbrief uit en produceert vier maal per seizoen de Switchat, het clubblad van de vereniging. Ondernemers en bedrijven kunnen adverteren in onze media. In sporthal De Duffelt zijn mogelijkheden om de naamsbekendheid te vergroten door het plaatsen van reclameborden als sponsor van Switch ’87. In de hal van sporthal De Duffelt is een overzicht van sponsors en adverteerders van Switch ’87. 

De PR-commissie initieert, organiseert en coördineert ook een aantal acties zoals:

  • De jaarlijkse Switch ’87 – Paasloterij
  • De Grote Clubactie, onze jongste jeugd verkoopt jaarlijks de loten.
  • Het meespelen in de Vriendenloterij, 40% van de inleg gaat naar Switch ’87.
  • Online aankopen via Doelshoppen: Als je je aankopen doet via Doelshoppen.nl, bij bijvoorbeeld de bekende webshops als Wehkamp, Bol.com, Hema, Cool Blue, Blokker, Thuisbezorgd.nl en ga maar door, gaat bij elke aankoop die je doet een gedeelte naar de clubkas van Switch ’87, terwijl jij gewoon de normale prijs betaalt.
  • De Rabo ClubSupport.   
  • Restaurant De Thornsche Molen: met de Switch ’87 stempelkaart krijg je bij iedere besteding van 15 euro een stempel, bij 15 stempels krijg je 15 euro korting bij het volgende bezoek en onze vereniging krijgt dan 5 euro in de clubkas.

Informatie en stempelkaarten zijn verkrijgbaar bij de PR-commissie, voor info mail naar: PR@switch87.nl.