Geef je nu op voor het schoolvolleybaltoernooi

Zoals jullie weten zijn wij de 2 weken voor de meivakantie druk bezig geweest met volleybalclinics verzorgen voor het St. Laurentius, ’t Bijenveld, Op weg en de St. Martinusschool. Helaas is gebleken dat niet al onze informatie met ouders/begeleiders gedeeld is. Wij gaan proberen om via deze weg zoveel mogelijk ouders en/of begeleiders te bereiken zodat deze informatie alsnog bij de juiste personen terecht komt!

Na de meivakantie komen wij nog één keer tijdens de gymlessen een volleybalclinic verzorgen voor de groepen 3 t/m 6. De leerlingen hebben allemaal afgelopen week tijdens de clinic een inschrijfformulier meegekregen. De bedoeling is dat leerlingen onderling zelf een team gaan maken van 3 of 4 spelers en zich dan inschrijven. Ieder team dient wel een begeleider te hebben. Het inschrijfformulier mag je tijdens de laatste clinic inleveren of doorsturen naar ons e-mailadres tac@switch87.nl, deadline 17 mei!
Spelregels etc worden tijdens de clinic aangeleerd en wij zullen zorgen dat de ouders/begeleiders deze ook duidelijk op papier krijgen.

Nu het belangrijkste onderdeel, het schoolvolleybaltoernooi! Het toernooi is op vrijdag 31 mei 2024 voorafgaand aan ons buitentoernooi dat in dit weekend plaats vindt op sportpark ‘De Hove’. Het toernooi zal rond 15.45/16.00 gaan starten (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) en zal tot ongeveer 18.30 duren. De teams worden in verschillende poules gezet, hierbij wordt rekening gehouden in welke klas je zit.

Bij dit bericht plaatsen we ook het Inschrijfformulier voor degene die deze niet ontvangen heeft of kwijt is Inschrijfformulier Schoolvolleybaltoernooi.