Olieballentoernooi en Vrijwilligersavond

Olieballentoernooi en vrijwilligersavond 30 december 2023

Zaterdag 30 december 2023 is voor de 20e keer het traditionele Olieballentoernooi georganiseerd door STAM. Gevolgd door een winterbuffet en de vrijwilligersavond van Sportvereniging Switch ’87 in Sporthal De Duffelt. Wederom met hoofdsponsor Plus Nico de Witt, veldsponsors: Elektro Service Rob , Bram Vermeulen Timmerbedrijf, Sascha Janssen (Interim) Administratie, Restaurant De Thornsche Molen en buffetsponsor Kees van der Velden Slagerij en Catering.

20 enthousiaste teams hebben meegedaan aan het PLUS Nico de Witt Olieballentoernooi van Switch ’87. Er werden mooie, spannende en gezellige wedstrijden gespeeld. Het publiek genoot zichtbaar! Er werd gestreden om de eer, maar natuurlijk was er ook een beker te winnen! De winnaars zijn: Niveau 1: Switch Dames 1, Niveau 2: In de Mix, Niveau 3: Familie Rutjes, Niveau 4: De Grashappers. Allemaal van harte gefeliciteerd met deze prijs!

Ook deze editie van het Olieballentoernooi zijn er weer mooie baksels aangeleverd door de deelnemende teams. Bijzondere creaties zijn er gemaakt; mooie taarten, cakes en andere lekkernijen met als thema “Vuurwerk”. Door de jury werd de taart van team “Balletjes in de Lucht ‘23” gekozen tot de winnaar.

Op de vrijwilligersavond werden de jubilarissen Loes Onbelet en Arjan Kregting (beide 25 jaar lid) gehuldigd. Arrianne Kersten werd voor 40 jaar lid gehuldigd. De andere twee 40 jarige jubilarissen, Ton en Loes van der Knijff waren verhinderd. De foto’s vinden jullie hier.