Volleybalspeeltuin

Kom ook naar de Volleybalspeeltuin

De Volleybalspeeltuin is erop gericht om kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar kennis te laten maken met het plezier in sport en spel op een non-competitieve wijze. In de volleybalspeeltuin staat plezier in bewegen voorop, maar er wordt ook iets geleerd. Er wordt gewerkt aan bewegingsvaardigheden, balvaardigheden, coördinatie en samenspel. Dit alles wordt verpakt in leuke spelvormen en thema’s met een knipoog naar het jeugdige Cool Moves Volley vanaf 6 jaar en het volwassen volleybal. Bij alles wat we doen ligt de nadruk op plezier. De volleybalspeeltuin is namelijk FUN!

Wat doen we tijdens de training?

Denk aan: klimmen en klauteren, rennen, springen, hinkelen. En met een bal: gooien, vangen, ergens op mikken enz. Naast minivolleyballen kan bijvoorbeeld ook gebruik gemaakt worden van ballonnen, grote/lichte ballen en zelfs knuffels. Het gaat in eerste instantie nog niet om volleyballen maar vooral om de algemene lichamelijke ontwikkeling van je kind. Daarnaast is er nog het sociale aspect; zo leren ze om iets samen te doen en elkaar te helpen. Volleybal is tenslotte een teamsport.

Wanneer?

De kleutervolleyballessen worden gegeven in de Spiegelzaal van Sporthal de Duffelt elke woensdagmiddag van 14.00 – 15.00 uur vanaf woensdag 15 januari 2020.

Eerst gratis proberen.

Lijkt het je leuk? Kom dan een keer kijken of nog leuker, gelijk een keer meedoen! Je kind mag vrijblijvend drie proeftrainingen meedoen. Daarna kun je bij ons een 10-strippenkaart kopen voor € 15.  Het is wel fijn als we dat van tevoren even weten. Voor vragen en aanmelden kun je een mailtje sturen naar jeugd@switch87.nl

Datum

feb 18 2020 - mrt 10 2020

Tijd

02:00 PM - 03:00 PM

Geef een reactie