FEEST!!! Zaterdag 3 september vanaf 13.00

Zoals al eerder aangekondigd en natuurlijk allang in dikke vette stift in jullie agenda’s staat, is 3 september aanstaande de dag dat we het feit dat Switch 87 (even tellen) 35 jaar bestaat, uitbundig gaan vieren.

Hoe hadden we dat bedacht? 
Nou, om niet te ver out of the box te denken en dus in bekende sferen te blijven hangen hebben we een toernooitje bedacht voor alle leden vanaf 12 jaar. Tegen het geniale aan. En wel op het zand van de beachvelden bij het sportpark. Ook een paar velden op gras erbij om rekening te houden met de mensen die spelen in de zandbak maar nx vinden. Kortom hou het simpel dan begrijpen wij zelfs zelf waar we mee bezig zijn. Paar wedstrijden, drankje en een hapje erbij worden verzorgd en de goeie zin zullen we zelf maar mee moeten brengen. Zal best gezellig worden en om een uur of vijf zal eenieder best uitgeput zijn.

Mocht het slecht weer zijn, je weet het in dit kikkerlandje tenslotte maar nooit, dan hebben we een puike escape geregeld in de vorm van de sporthal om de hoek genaamd de Duffelt.
Bijkomend voordeel: nadien kunnen we dus ook in de sporthal douchen en omkleden om weer fris en fruitig voor de dag te komen op het aansluitende feest dat, zoals te voorspellen was, in de kantine en zaal van de sporthal gehouden wordt.

Op het feest is eten geregeld en een drankje om dat eten even weg te spoelen. Onder de welluidende muzikale begeleiding van ons aller bekende DJ Bob, garantie voor succes.

Nu is het zo dat ons clubje wel wat gespaard heeft maar om nu alle kosten voor het feest te dragen… daar werd onze penningmeester een beetje nerveus van. Dát moeten we natuurlijk niet hebben.

Dus voor een hapje en een drankje vragen we een bijdrage van € 5,00  pp. Gezien de huidige inflatie lopen we hiermee alweer een enorm risico dat we er daarmee bij in schieten maar dat zij dan zo. Ter geruststelling van eerder genoemde penningmeester, nadien is drank voor eigen rekening.

Wat nu te doen?
Geef je als de sodeweerga (maar in ieder geval VÓÓR 14 AUGUSTUS) op bij één van de drie leden van de lustrumcommissie en verzeker jezelf daarmee van een leuke dag op 3 september. Geef indien van toepassing ook even voorkeur voor zand of gras door en natuurlijk ook als je een wens hebt voor wat betreft het eten. Oftewel VVV. Vraag ons gerust wat dat betekent.

Dat geldt natuurlijk ook voor een allergie (alleen voor voedsel dus hè, personen tellen niet mee).

Wij hebben er zin in. Komt allen!!.

Groetjens de Lustrumcommissie.

Annie info@indelavinde.nl
Henk: hwl_jansen@hotmail.com
Rob: monumentenman@hotmail.com