Leuke Halloweentraining bij de mini’s

Zaterdag 31 oktober stond de jaarlijkse Halloweentraining voor onze mini’s weer op het programma. De jeugd kwam deze ochtend mooi maar vooral griezelig verkleed naar de sporthal. Zo zagen we vampiers, heksen, Dracula’s, skeletten, een weerwolf, een spook en nog meer eng gespuis. Ook de trainers waren (deels) verkleed.
Deze training stond ook open voor vriendjes en vriendinnetjes die gezellig mee wilden griezelen. Maar liefst 7 jongens en meisjes kwamen deze ochtend mee.
De jeugdcommissie had allerlei (volleybal)spelletjes bedacht voor de kinderen. Zo konden ze blindvolleyballen, doekvolleybal, pompoenpongen, een volleybalvariant op kegelen en een circuitje. De kinderen werden in groepjes verdeeld en gingen met veel enthousiasme aan de slag. Aan het einde van de training werd de “Griezel van de Dag” bekend gemaakt. Bij onze jongste jeugd werd dit weerwolf Aiye en bij de oudere kinderen het duo Tess en  Femke.
Na afloop kregen de kinderen nog wat lekkers mee naar huis en kon de jeugdcommissie terugkijken op een zeer geslaagde Halloweentraining.