Nieuw seizoen, nieuwe schoenen bij Huisman Sport: testdagen in augustus.

Onze sponsor Huisman Sport nodigt de leden uit voor de volleybal-schoenen testdagen in samenwerking met Mizuno. Op drie zaterdagen in augustus zal het merk Mizuno aanwezig zijn met de volledige collectie die de leden uitgebreid kunnen aanpassen en testen. Het team van sportpodologen van Huisman Sport Huissen zal daarbij deskundig advies geven over de schoenkeuze.

In deze corona tijd wordt het iets anders aangepakt om elkaars veiligheid te waarborgen. Als je gebruik wilt maken van deze drie dagen kan dit op afspraak. Er wordt dan een half uur voor je gereserveerd bij de sportpodologen van Huisman Sport, zodat je altijd de garantie krijgt dat je de juiste schoen koopt. Om je te bedanken voor deze medewerking ontvang je deze drie dagen 20% korting op al je kleding en accessoires aankopen en 10% korting op je schoenen. De afspraak kun je inplannen via de info mail of telefoon: info@huismansport.nl of 026-3250743 optie 1

Kom deze dagen zoveel mogelijk alleen of met 1 extra persoon, neem je oude schoenen mee en de sportsokken waar je zelf mee sport! In de mail naar Huisman kun je ook aangeven of je blessures hebt waar rekening mee moet worden gehouden. Eventuele aanpassingen aan de zolen of het maken van nieuwe zolen kunt je een paar dagen later ophalen.

De 3 zaterdagen zijn:  zaterdag 14 , zaterdag 21 en zaterdag 28 augustus van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Huisman Sport staat klaar om jullie deze dagen te ontvangen en te adviseren in Huissen, Vierakkerstraat 20-24, www.huismansport.nl.