Testdagen bij Huisman Sport op 3 en 10 september

Graag willen we alle Switch-leden uitnodigen voor onze handbal/volleybal-schoenen testdagen op zaterdag 3 en 10 september van 9.30 uur tot 17.00 uur. in samenwerking met Mizuno en Asics. Deze 2 zaterdagen zal het merk Mizuno aanwezig zijn met de volledige collectie die de leden uitgebreid kunnen aanpassen en testen. Het team van sportpodologen van Huisman Sport Huissen zal daarbij deskundig advies geven over de schoenkeuze. Ook buiten deze 2 zaterdagen kun je natuurlijk bij ons terecht voor de schoenen en onze sportpodologen. Ook dan bij veel vragen of blessures maak even een afspraak. Vanaf half augustus zal een groot gedeelte van de schoenencollectie geleverd zijn.

Als je gebruik wilt maken van deze 2 dagen kan dit op afspraak. We zullen dan een 1/2 uur voor je reserveren bij onze sportpodologen. Zodat je van ons altijd de garantie krijgt dat je de juiste schoen koopt. Om je te bedanken voor deze medewerking ontvang je deze 2 dagen 10% korting op je schoenen, kleding en accessoires plus een gratis bidon.

De afspraak kun je inplannen via e-mail info@huismansport.nl of telefoon, 026-3250743 optie 1.

Neem je oude schoenen mee en de sportsokken waar je zelf mee sport! In de e-mail kun je ook aangeven of je blessures hebt waar we rekening mee moeten houden. Eventuele aanpassingen aan de zolen of het maken van nieuwe zolen kunt je een paar dagen later ophalen.

Wij staan klaar om jullie deze dagen te ontvangen en adviseren. 

Met vriendelijke groet,

Theo Huisman