PLUS Nico de Witt Olieballentoernooi

Op zaterdag 7 januari 2023 organiseren we weer een Olieballentoernooi volgens het vertrouwde concept: lekker ballen, lekker eten en dan lekker feesten.

Dit jaar met een nieuwe hoofdsponsor: PLUS Nico de Witt en 4 veldsponsoren:

  1. Gastenverblijf Slapen bij ons Thuus,
  2. Restaurant De Thornsche Molen,
  3. Sascha Janssen (Interim) Administratie
  4. Timmerbedrijf Bram Vermeulen.

en buffetsponsor Slagerij Kees van der Velden

Dagprogramma

  • Zaterdagmiddag: een mixtoernooi (minimaal 2 dames per team). Er kan worden ingeschreven door jeugd en senioren (vanaf 12 jaar – 85 jaar) – recreatieve en competitieteams. Ook kunt u zich als individuele speler/ster aanmelden. De toernooiorganisatie stelt op basis van de
    individuele aanmeldingen mix-teams samen.
  • Zaterdagavond: openen we de avond met een winterbuffet verzorgd door Slagerij Kees van der Velden.
    Vervolgens start de feestavond met de huldiging van onze jubilarissen en swingen vervolgens het jaar in met DJ Bob.

Deelname aan het toernooi is gratis maar vanwege het grote succes van voorgaande edities vragen wij elk team weer een bakproduct (voor ca 8 personen) in te leveren met als thema: Oliebol (cake, appeltaart, cup cakes, hartige hapjes, enz.) in te leveren bij de aanmelding van het team zaterdagmiddag.

Inschrijven kan direct via https://stamvolleybal.com/toernooien/olieballentoernooi/

De vrijwilligers van Switch ’87 krijgen het winterbuffet gratis aangeboden op voorwaarde dat zij zich vooraf tijdig (vóór 27 december) hiervoor aanmelden via info@stamvolleybal.com, van de overige deelnemers wordt een bijdrage van € 12,50/p.p. gevraagd. De bijdrage aan het winterbuffet dient vooraf en uiterlijk 27 december 2022 te worden overgemaakt onder vermelding van naam of team. U kunt het Winterbuffet direct betalen door naar de volgende link te gaan: betalen winterbuffet.