Podotherapie Driessen Olieballentoernooi 8 januari 2022

Na een jaartje “coronapauze” gaan we er in 2022 weer voor: Het Podotherapie Driessen – Olieballentoernooi op zaterdag 8 januari 2022 volgens het vertrouwde concept, lekker ballen, lekker eten en dan lekker feesten en gelijk het lustrum 35 jaar Switch ’87 vieren. Genoeg ingrediënten om het jaar goed te beginnen. En we hebben weer als hoofdsponsor Podotherapiepraktijk Driessen alsmede 4 veldsponsoren:

  1. Gastenverblijf Slapen bij ons Thuus
  2. Restaurant De Thornsche Molen
  3. Supermarkt Plus Nico de Witt
  4. Sascha Janssen (Interim) Administratie
  • Er kan worden ingeschreven door jeugd en senioren (vanaf 12 jaar – 90 jaar) – recreatieve en competitieteams. Ook kun je je als individuele speler/ster aanmelden. De toernooiorganisatie stelt op basis van de individuele aanmeldingen, mix-teams samen.
  • Zaterdagavond openen we de avond met een winterbuffet verzorgd door Slagerij Kees van der Velden.
  • Vervolgens start de feestavond met de huldiging van onze jubilarissen en swingen vervolgens het jaar in met DJ Bob.

Dagprogramma:

12.00 – 17.30 uur: Toernooi

Rond 15.00 uur: Gratis Erwtensoep

Ca. 18.00: Uitreiking prijzen en de “Lustrum”-trofee

18.30 – 19.30 uur: Winterbuffet

Vanaf 20.00 uur: Huldigingen en Feestavond met DJ Bob

Iedereen bakt weer:

Vanwege het grote succes van voorgaande jaren vragen wij als inschrijfgeld van elk team weer een bakproduct (voor ca 8 personen) met als thema: “Bak iets waarin de geschiedenis van Switch ’87 in voorkomt” (cake, appeltaart, cup cakes, hartige hapjes enz.) in te leveren bij de aanmelding van het team op zaterdagmiddag. De vrijwilligers van Switch ’87 krijgen het winterbuffet gratis aangeboden op voorwaarde dat zij zich vooraf tijdig (vóór 20 december) hiervoor aanmelden via www.stamvolleybal.com, van de overige deelnemers wordt een bijdrage van € 10,00/p.p. gevraagd. De bijdrage aan het winterbuffet dient vooraf en uiterlijk 20 december 2021 te worden overgemaakt op bankrekening nr. IBAN NL61 RBRB 0979.9343.54 RegioBank Leuth t.n.v. Stichting STAM Millingen a/d Rijn met vermelding van naam of team. Betaling kan ook direct via de toernooishop.

Inschrijven via formulier

Buffet direct betalen via de toernooishop

Sluitingsdatum inschrijving 20 december 2021