Speel mee met Vriendenloterij en steun Switch!

 Speel mee met de VriendenLoterij en zorg ervoor  dat minimaal 40% van je inleg bij Switch ’87 terechtkomt. Je lotnummer bestaat uit de laatste 5 cijfers van je rekeningnummer en twee eindletters. Klik hier en steun Switch ’87!

Speel je al mee met een lot in de VriendenLoterij en wil je met dat lot Switch ’87 steunen? Neem dan contact op met de Ledenservice van de VriendenLoterij. Zij helpen je graag verder!

Prijzen
Bij de VriendenLoterij wordt er elke dag een winnaar bekendgemaakt uit de maandelijkse trekking. Zo is er ieder uur een winnaar van € 1.000,-, elke dag een winnaar van € 10.000,-, elke week een winnaar van € 100.000,- en iedere maand wint er iemand € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog eens kans op meer dan 250.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen.

VriendenLoterij VIP-KAART
Alle mensen die meespelen in de VriendenLoterij ontvangen een persoonlijke VIP-KAART. Hiermee is er door heel Nederland altijd iets te beleven. Je kunt GRATIS naar meer dan 145 topmusea en ontvangt tot wel 50% korting op musicals, dierenparken, films en vele andere leuke uitjes.