Switch’87 Alleskunner 2022

Vrijdagavond 3 juni had de Jeugd Activiteiten Commissie een alleskunner test georganiseerd voor de aspirantenteams. Door het spelen van diverse spellen met je team werd gekeken welk team naast het volleyballen de alleskunner van Switch is. Zo mochten de teams raden hoe duur de mand met boodschappenpakket was en schilde Sophie de langste aardappelschil. Eva is koningin bij het verplaatsen van de meeste M&M’s in 1,5 minuten met een rietje. Ook werd er een pubquiz gespeeld waarbij gekeken werd welk team de meeste vragen goed had. Vragen als; waar voer de Titanic naar toe, van wie is deze babyfoto en aan hoeveel landen grenst Duitsland?

Tussen de verschillende rondes door kwam Jessica langs voor drankjes en wat snacks. Na een korte  pauze gingen we verder met het volgende onderdeel. Bij spel 5 moesten de teams inschatten hoelang 90 seconden is. Er werd 1 teamlid aangewezen die na 90 seconden moest gaan zitten. Evie kon het beste inschatten hoelang 90 seconden is, de overige teams gingen te snel zitten.  Een ander spel was wie krijgt de meeste post-it blaadjes op zijn/haar gezicht geplakt in 1,5 minuten (wie verzint dit ?). Een andere uitdaging was dat per team 1 iemand een ballon moest opblazen totdat de ballon knapt, en dan kijken welk team het snelste is.
Aan het einde van de avond stonden MB1 en MC1 (de Girlz) samen bovenaan. Beide teams kregen als beloning wat lekkers en natuurlijk de eer van Alleskunner.

Deze gezellige avond vond plaats in ’t Fuske, dank aan Sjon en Jessica die ons deze ruimte aanboden.
En uiteraard ook dank aan de Jeugd Activiteiten Commissie voor de organisatie en het bedenken van deze leuke spellen.