Volleybalclinic en bijscholing voor onze trainers

Als Switch willen wij continu blijven investeren in de kwaliteit van onze trainers. Om die reden hebben wij een bijscholing en een clinic georganiseerd. Wij willen onze (jeugd-)trainers de kans bieden om in zichzelf te investeren. Hiermee kunnen jullie de teams nog beter bedienen. Dit is jullie kans!

Clinic
Op maandag 24 oktober geeft onze professionele trainer Niek van 16.00 – 18.00 een clinic in de sporthal in Millingen. Deze clinic zal een gedeelte theoretisch zijn maar vooral ook praktisch, dus trek je sportkleding aan.

Bijscholing
Op zondag 30 oktober van 10.30-13.30 uur in Millingen wordt er een workshop vanuit de Nevobo georganiseerd door Remko Kenter.
Remko Kenter is ongeveer 10 jaar Mini volleybaltrainer en tevens grondlegger van Action Volley. Action Volley is volleybal door de ogen van kinderen (6-12 jaar) door middel van breed motorisch scholen.
Hoe bind je jongens en meiden op een actieve manier aan je vereniging? Hoe stimuleer en motiveer je kinderen op een leuke manier terwijl ze zich ook nog breed ontwikkelen door middel van volleybal? Action Volley helpt daarbij!

In 2021 was Remko Kenter aanwezig op de sportdag voor onze jeugd. Toen had Remko een leuke, speelse maar ook uitdagende clinic voor onze mini’s en aspiranten.  

Aanmelden
Laat via de e-mail tac@switch87.nl of app weten of je aanwezig kunt zijn en noteer de data (valt in de herfstvakantie) in je agenda.