Gezellige Super Saturday

Zaterdag 8 april vond eindelijk de eerste Super Saturday plaats bij Switch, drie jaar nadat we vanwege corona Super Saturday moesten annuleren. En we kunnen zeggen dat het voor herhaling vatbaar is.

De hele dag werd er gevolleybald in de sporthal. De dag werd gestart door onze CMV jeugd die weer een leuke training hadden. Daarna was het de beurt aan onze aspirantenteams die alle 4 om 11 uur begonnen. Het was gezellig druk in de hal met alle ouders, broers, zussen en opa’s & oma’s die onze jeugdteams kwamen aanmoedigen.
Om half 2 speelde Dames 2 hun wedstrijd tegen Ikaros D1. Was er een onderlinge wedstrijd tussen heren 1 en 2, helaas hadden beide tegenstanders afgezegd. Ook onze recreanten van de maandag- en dinsdagavond speelden een westrijd tegen elkaar. 
Om half 5 speelde dames 1 tegen VoCASA D4, heren 3 tegen Pegasus H8 en dames 3 nam het op tegen DVOL D3. Ook tijdens deze wedstrijden waren de tribunes goed gevuld. 

Ondertussen konden de eerste sportievelingen alvast een broodje halen bij de Foodtruck en werd er in de kantine onder het genot van een drankje de wedstrijden geanalyseerd. Ook zagen we de hele middag mini’s en aspiranten de sporthal in en uit lopen om wedstrijden kijken.      

Na afloop van de wedstrijden was het druk in de kantine, ook de gastteams schoven gezellig aan voor een hapje en drankje.
Rond half 8 kwam de karaoke-set te voorschijn en kon er meegezongen worden. Leuk om te zien dat ook jeugdleden kwamen en hun zangtalent lieten horen.    

Iedereen bedankt die geholpen heeft om deze dag te laten slagen.