Volleyball Nations League in Rotterdam!

Van 20 t/m 25 juni spelen de Lange Mannen de Volleyball Nations League (VNL) in Rotterdam Ahoy.
Dinsdag 20 juni, de openingsdag van het toernooi, staat in het teken van clubs! Op deze dag geldt er daarom een speciale actie: koop zes of meer tickets en krijg 25% korting. De ideale kans om samen met je teamgenoten te genieten van een dag topvolleybal.

Wereldtop komt naar Nederland
Het is de eerste keer dat er een VNL-ronde voor de Mannen in Nederland georganiseerd wordt. Naast Oranje komen de toplanden Polen, Italië, Servië, Amerika, Iran, Duitsland en China in actie. Elk land speelt vier wedstrijden in Rotterdam Ahoy.

Speciale actie: koop zes kaarten en krijg 25% korting
Op dinsdag 20 juni spelen de Lange Mannen tegen China. Deze avond staat in het teken van clubs en daarom ontvang je bij aankoop van zes of meer tickets 25% korting. Kom jij met jouw teamgenoten naar Rotterdam Ahoy? De ideale manier om het seizoen af te sluiten (of om het nieuwe seizoen in te luiden ).

Drie topwedstrijden
De actie geldt voor de wedstrijden in sessie 1. In deze sessie vallen, naast uiteraard de wedstrijd van Nederland, ook nog twee andere gave clashes. Als je een ticket koopt, krijg je dus drie wedstrijden te zien. Het programma is als volgt:
13.00u Iran vs. Duitsland
16.30u Amerika vs. Servië
20.00u Nederland vs. China

Hoe werkt het?
Voor deze actie is geen code benodigd: wanneer je zes of meer tickets selecteert in de ticketshop (voor sessie 1), wordt de korting automatisch verwerkt. Check hier voor meer informatie & de ticketshop.
Wees er snel bij, want op = op!