Start Grote Clubactie

Zaterdag 19 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie gestart. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons weer in voor de jeugd. De opbrengst van de Grote Clubactie komt ten goede aan onze jeugdactiviteiten zoals Halloween, Sinterklaas en natuurlijk het jeugdkamp! Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Daarnaast hebben ze allemaal een persoonlijke verkooplink ontvangen om via email, Whatsapp en social media.

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Is er nog niemand aan de deur geweest en wil je de jeugd van Switch wel steunen, koop dan hier je loten.