Super weekend bij Millingse Volleybalfeesten

We kunnen terugkijken op een fantastisch volleybalweekend. Vrijdagmiddag om 3 uur ging de zon schijnen en het hele weekend is dezon blijven schijnen. Wat een geweldige opkomst hadden we dit jaar. Maar liefst 186 teams schreven zich dit jaar in voor één of twee dagen volleybal.
Dit jaar hadden we zelfs een team uit Zwitserland, wie heeft ze niet gezien. 3 dagen (en nachten???) liepen ze in hun fluoriserende trainingspakken. Ze dachten zich aangemeld te hebben voor een volleybaltoernooi in Millingen (bij Rees) in Duitsland en waren daar uit de trein gestapt. Foutje, dan maar met taxi’s naar Millingen en op zondag op het hoogste schavot staan met een beker.
Ook hadden we een jubilerende vereniging, Time Out ’75 uit Diepenheim, voor de 35e! keer op ons Buitentoernooi. Ze waren niet te missen met hun rode jubileum shirts.

Maar ook goed om alle jeugd te zien dat deelneemt aan ons toernooi. Een aantal verenigingen hadden hun jaarlijks jeugdkamp verbonden aan ons toernooi. Hopelijk zien we de jeugd over een paar jaar weer terug om als senior aan ons toernooi deel te nemen.
Het kampterrein stond dit jaar goed vol met tenten, tentjes en campers. Vrijdagavond had Heyendaal zelfs nog snel een hoekbank geritseld voor in de tent. Zit (of ligt) toch net wat beter dan een campingstoeltje.

Ook de feestavonden, met op vrijdag DJames en op zaterdag Anderkovver, werden weer goed bezocht door. De stemming zat er goed in en er werd volop meegezongen en gedanst.

Graag danken we onze leden die ook dit jaar weer geholpen hebben bij het opbouwen en/of afbreken van de velden, parkeerhulp, wedstrijdtent, ontbijt maken/verkopen, schoonmaken van de velden na afloop etc.

Maar een groot DANKJEWEL voor de leden van de STAM. Zonder hen is er geen toernooi. Het hele jaar zijn ze bezig met het organiseren van het toernooi en voor, tijdens en na het toernooi bijna dag en nacht in touw om er het beste, leukste en gezelligste toernooi van Nederland van te maken.  

De foto’s van het buitentoernooi kun je hier vinden.