Testdagen bij Huisman Sport

Graag willen we jullie leden uitnodigen voor onze handbal/volleybal-schoenen testdagen in samenwerking met Mizuno en Asics. 
De testdagen vinden plaatst op  zaterdag 19 en zaterdag 26 augustus van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Deze 2 zaterdagen zal het merk Mizuno aanwezig zijn met de volledige collectie die de leden uitgebreid kunnen aanpassen en testen. Het team van sportpodologen van Huisman Sport Huissen zal daarbij deskundig advies geven over de schoenkeuze. Ook buiten deze 2 zaterdagen kun je natuurlijk bij ons terecht voor de schoenen en onze sportpodologen. Ook dan geldt, bij veel vragen of blessures maak even een afspraak. Vanaf half augustus  zal een groot gedeelte van de schoenencollectie geleverd zijn.

Als je gebruik wilt maken van deze 2 dagen kan dit op afspraak. We zullen dan een 1/2 uur voor je reserveren bij onze sportpodologen. Zodat je van ons altijd de garantie krijgt dat je de juiste schoen koopt. Om je te bedanken voor deze medewerking ontvang je deze 2 dagen 10% korting op je schoenen,kleding en accessoires plus een gratis bidon.

De afspraak kun je inplannen via onze infomail info@huismansport.nl of telefoon 026-3250743 optie 1. 

Neem je oude schoenen mee en de sportsokken waar je zelf mee sport! In de email kun je ook aangeven of je blessures hebt waar we rekening mee moeten houden. Eventuele aanpassingen aan de zolen of het maken van nieuwe zolen kan je een paar dagen later ophalen.