Landelijk protocol en FAQ NOC*NSF per 25 september

Het landelijk protocol verantwoord sporten en de FAQ van NOC*NSF zijn geüpdatet naar aanleiding van de persconferentie op dinsdag 14 september.

Dinsdag 14 september is aangekondigd dat per zaterdag 25 september de 1,5 meterregel wordt losgelaten, aldus demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge. Wel blijven per die datum een aantal basisregels van kracht en gelden er aanvullende beperkingen middels een coronatoegangsbewijs voor het bezoeken van topsportwedstrijden, dus ook de Eredivisie. Of dit bewijs ook benodigd is voor het bezoeken van de sportkantine, wordt op dit moment nog bepaald. Een update daarover volgt zo snel mogelijk. In het nieuwsbericht van dinsdag 14 september berichtten we hier al over.

Geüpdatete protocollen en FAQ NOC*NSF
Raadpleeg het landelijke protocol verantwoord sporten hieronder om te voldoen aan alle gestelde richtlijnen. Daarbij vind je in de geüpdatete FAQ NOC*NSF antwoorden op de meestgestelde vragen.

Landelijk protocol verantwoord sporten
Om als sportvereniging te voldoen aan alle gestelde richtlijnen is het landelijk protocol verantwoord sporten NOC*NSF geüpdatet. Lees deze goed door, je vind het hier.